KAKO RAZMIŠLJATI BOLJE

Za vse, ki preveč razglabljajo!


Srečno življenje z možgani, ki nenehno premlevajo, je mogoče!

 

Po branju uspešnice Kako razmišljati manj gotovo že veste, da spadate v skupino ljudi, ki nenehno premlevajo. Prav tako se zavedate, da je umska presežnost vaša prednost, vaši prekipevajoči možgani pa orodje za samoizpopolnjevanje. Toda kako najbolje izkoristiti tisto, kar je v vaši glavi? Knjiga Kako razmišljati bolje bo razblinila vse dvome, ki so se vam porodili ob branju prve knjige, saj je delo nastalo kot odgovor na številne prošnje bralcev, ki so zahtevali dodatna pojasnila in nasvete pri vsakdanjih težavah.

Če želite poglobiti znanje o sebi in spoznati, kako se dobro vživeti v svet dela in kako ravnati v ljubezenski zvezi, obvezno preberite to knjigo. Naučila vas bo bolje razumeti sebe in druge, vzljubiti svojo drugačnost in si življenje urediti tako, da boste v njem našli srečo.

 

 

Izid knjige Kako razmišljati manj je bil (in je še vedno!) izjemen uspeh. Še nikoli nisem prejela toliko pisem, elektronske pošte in sporočil o kakšni svoji knjigi! Z mano ste delili svoje navdušenje in olajšanje, obenem pa ste me zasuli z vprašanji: o tem, kako nadzorovati svojo hiperobčutljivost, kako razvijati samozaupanje, kako se dobro vživeti v svet dela in kako ravnati v ljubezenski zvezi … Vsebino knjige ste dodobra pokomentirali. Torej sem se oprla na vaše odzive, mnenja, pričevanja in osebne trike, da sem odgovorila na vsa vaša vprašanja. Knjiga Kako razmišljati manj je postala temelj, na podlagi katerega sem z vašim sodelovanjem razvila nove smeri razmišljanja, da bi lahko bolje obvladovali svoje možgane. Kako razmišljati bolje je knjiga, ki jo sestavljajo pisma, je dialog, namenjen bralcem, ki že poznajo delo Kako razmišljati manj in so pričakovali nadaljevanje.